VAN / ÖZALP - Sağmalı İlkokulu

Sağmalı İlkokulu

Sağmalı Beldesi
Vizyon
Geçmişten geleceğe köprü kurarak teknolojik gelişmeler beraberinde kendini yenileyen ve nitelikli insan kaynağının yetişmesine katkı sağlayan bir okul olmak.
Misyon
Okulumuz misyonu; öğrencileri sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, öz güveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
Lojman
1 - Okulumuzun lojmanı 2 katlı olup 4 daireden oluşmaktadır. Dairelerimiz 2+1 şeklinde ve kaloriferlidir.
Minibüs
Servis Bilgisi
İlçe merkezinden okula öğretmen servisi bulunmaktadır. Ayrıca aralıklı saatlerde yolcu servisleri de bulunmaktadır.
Mahalle (Büyük şehir yasasından önce belde olarak geçmektedir.)
Van merkeze uzaklığı 110 km olup Özalp ilçe merkezine uzaklığı 40 km dir.